home despre noi informatii utile multimedia & download service contact

Despre noi

STERISYSTEMS - sterilizare cabinete si clinici
Cu o experienta indelungata in domeniul medical, companiile Rafi International si STERISYTEMS formeaza RAFI GROUP, devenind astfel partenerul ideal in oferirea si implementarea de solutii complete si de cea mai inalta calitate in domeniul medical.

Compania Rafi International s-a infiintat in anul 1995 si se dedica gasirii celor mai bune solutii in vederea desfasurarii actului medical la cel mai inalt grad de profesionalism. Gama de produse este formata din: instrumentar pentru multiple specialitati chirurgicale (Medicon - Germania, Geister - Germania), mese, lampi chirurgicale si echipamente bloc operator (Maquet - Germania).

Compania STERISYSTEMS s-a infiintat in anul 2005 si are ca principal domeniu de activitate prevenirea infectiilor nosocomiale oferind o gama completa de produse pentru spalarea, dezinfectia si sterilizarea produselor medicale. STERISYSTEMS este unic distribuitor in Romania a produselor marca GETINGE - Suedia, lider mondial in oferirea de solutii complete pentru statiile centrale si locale de sterilizare.

Atat Rafi International cat si STERISYSTEMS au implementat un sistem integrat de management certificat de catre TÜV Thüringendin Germania. Pentru mai multe detalii cu privire la sistemul integrat de management al calitatii va rugam accesati sectiunea "Calitate".

RAFI GROUP are sediul central in Bucuresti iar prin echipa sa de vanzari si service acopera intreg teritoriul Romaniei avand filiale in marile centre universitare (Timisoara, Cluj-Napoca, Targu Mures si Iasi).