home despre noi informatii utile multimedia & download service contact

Termeni si conditii

Accesarea si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii, precum si tuturor legilor aplicabile. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Acest site este destinat sa furnizeze vizitatorilor informatii asupra companiei si produselor acesteia. Va rugam nu distribuiti, modificati, transmiteti sau rescrieti continutul acestui site fara permisiunea scrisa a RAFI GROUP.S.C. RAFI GROUP S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al acestui website-ului isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Aplicabilitate

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pentru care S.C. RAFI GROUP S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator. Toate aceste website-uri (asa cum exista ele in prezent sau vor fi ulterior implementate) vor fi denumite generic, in mod individual sau colectiv Site si/sau Site-uri in cele ce urmeaza.
Drepturi de autor

S.C. RAFI GROUP S.R.L. este autorul Site-urilor si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, samd sunt proprietatea RAFI GROUP sau a unor terti care au autorizat RAFI GROUP pentru a fi folosite.
Conditii de utilizare

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.


Serviciile si produsele prezentate pe Site-uri nu se constituie intr-o oferta de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o oferta din partea RAFI GROUP, va rugam sa ne contactati. RAFI GROUP isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarii dumneavoastra.


Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.
Politica de confidentialitate

S.C. RAFI GROUP S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate.


Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.


RAFI GROUP isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.sterisystems.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.
Definitii


 • a.date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

 • b.prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;

 • c.stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

 • d.sistem de evidenta a datelor cu caracter personal - orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata in mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;

 • e.operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

 • f.tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;

 • g.destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;

 • h.date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

 • i.date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

 • j.date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

Colectarea de date cu caracter personal

RAFI GROUP poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar.


Formularul de inregistrare prezentat pe site cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".


Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

 • Pentru a livra servicii precum buletinele de stiri, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

 • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.


RAFI GROUP colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor, inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. RAFI GROUP poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocand temporar date cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

 • Pentru a imbunatati securitatea accesului.

 • Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.


In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar RAFI GROUP le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.


RAFI GROUP poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale RAFI GROUP si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.


Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.


RAFI GROUP nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.
Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal implica:


Formularele de comanda online prezentate dumneavoastra trebuiesc completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.


Folosim datele cu caracter personal colectate in aceasta sectiune in urmatoarele scopuri:

 • facturarii produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;

 • livrarii acestora;


Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

RAFI GROUP poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

 • realizarii de analize/rapoarte;

 • realizarii de informari;

 • publicarii, promovarii, ofertarii produselor/serviciilor oferite de catre RAFI GROUP.


Securitatea datelor colectate

RAFI GROUP utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru , inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.
Serverele pe care Site-urile sunt gazduite sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate.

Legaturi externe

Site-urile pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului RAFI GROUP, website-uri care credem ca le veti gasi utile. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita de RAFI GROUP.

Legislatie

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. RAFI GROUP SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul S.C. RAFI GROUP S.R.L.