CIDEX - DEZINFECTANT DE NIVEL INALT

CIDEX - DEZINFECTANT DE NIVEL INALT

De peste 45 de ani, solutia de glutaraldehida activata CIDEX® este utilizata si recunoscuta in intreaga lume ca o marca de incredere pentru dezinfectia eficienta, de nivel inalt a endoscoapelor flexibile si a altor dispozitive medicale.

Solutia de glutaraldehida activata CIDEX® contine glutaraldehida 2,4% si este testata si aprobata ca dezinfectant de nivel inalt.

CARACTERISTICI SI AVANTAJE
• EFICIENTA – asigura o dezinfectie de nivel inalt in 20 de minute la 20°C;
• ECONOMIE – investitie rentabila;
• EFICACITATE DE DURATA – reutilizabila pana la 14 zile in cazul monitorizarii cu ajutorul stripurilor de testare pentru solutii CIDEX®;
• COMPATIBILITATE EXCELENTA CU MATERIALELE – poate fi folosita in conditii de siguranta pentru dezinfectarea unei game largi de instrumente, reducand riscul de deteriorare si costul reparatiilor aferente;
• EFICACITATE USOR DE CONTROLAT – cu ajutorul stripurilor de testare pentru solu?ia CIDEX®.

COMPATIBILITATEA CU MATERIALELE
Solutia de glutaraldehida activata CIDEX® ofera compatibilitate excelenta cu materialele si, de aceea, poate fi utilizata pentru dezinfectarea unei game largi de instrumente medicale din aluminiu, alama, cupru, otel inoxidabil, materiale plastice si elastomeri. Pentru detalii complete consultati instructiunile de utilizare.

ACTIUNE MICROBICIDA
Solutia de glutaraldehida activata CIDEX® asigura eficacitate impotriva unui spectru larg de bacterii, microbacterii, virusuri si ciuperci. De asemenea, la o durata mai mare de expunere, solutia poate actiona impotriva sporilor.