Rafi Medical

Sterisystems și Rafi International devin Rafi Medical - furnizor de echipamente medicale și servicii de instruire, mentenanță, proiectare, reabilitare, amenajare și echipare a blocului operator și a stațiilor de sterilizare.

Susținem un act medical pentru viață axat pe nevoile pacientului și pe cerințele personalului medical. Reunind experiența și specializările complementare celor două companii, oferim un pachet complet de soluții personalizate de cea mai înaltă calitate.

Implementam solutii la cheie, economice si personalizate pentru amenajarea, reabilitarea, configurarea si planificarea spatiilor in conformitate cu normele si legislatia in vigoare, cat si cu nevoile si cerintele locale. De asemenea, realizam cursuri de pregatire pentru desfasurarea corecta a activitatilor in cadrul statiei de sterilizare si a blocului operator.

Specialistii Rafi Medical sunt instruiti direct la producator pentru un suport profesionist oferit in procesul de consultanta, planificare, configurare, service, instalare, punere in functiune, instruierea utilizatorului, asigurarea permanenta de consumabile si piese de schimb.

Pentru a ne asigura ca serviciile oferite se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, Rafi Medical are implementat si certificat de catre un organism acreditat, un sistem de management integrat, corespunzator urmatoarelor standarde: ISO 13485 (pentru sistemul de anagement al calitatii în domeniul reglementat al dispozitivelor medicale), ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

  • Reg. Comertului: J40/1696/1997
  • CUI: RO9245101
  • IBAN: RO07 BREL 0002 0007 1801 0100
  • Banca: LIBRA INTERNET BANK S.A.