Indicator biologic tip STRIP pentru monitorizarea sterilizarii - Mesa Labs

Mesa Labs

MesaStrip este un indicator biologic conventional de banda de hartie pentru monitorizarea proceselor industriale de sterilizare a aburului, aburului la temperatura joasa, oxidului de etilena, caldurii uscate, dioxidului de clor, ozonului si radiatiilor g

La Mesa Labs, aplicam expertiza tehnica si inovatia tehnologica pentru a imbunatati calitatea vietii pacientilor, lucratorilor si consumatorilor din intreaga lume.

Produsele si serviciile noastre influenteaza direct mediile critice care promoveaza descoperirile medicale, mentin industria medicala in miscare si asigura siguranta produselor pe care le folosim in fiecare zi.

MesaStrip este un indicator biologic conventional pe banda de hartie pentru monitorizarea proceselor industriale de sterilizare a aburului, a aburului la temperatura joasa, oxidului de etilena, caldurii uscate, dioxidului de clor, ozonului si radiatiilor gamma.

Caracteristici produs:
  • MesaStrip contine spori bacterieni pe un suport de hartie de filtru sigilat intr-un plic convenabil, deschis.
  • Pentru a utiliza un MesaStrip, pur si simplu plasati plicul intr-un produs sau pachet de produse.
  • Acest „pachet inoculat” este plasat intr-un sterilizator si procesat.
  • La scoaterea din sterilizator, pachetul inoculat este trimis la laboratorul de microbiologie pentru transferul MesaStrip.
  • Indicatorul biologic Mesa Strip urmeaza sa fie cultivat aseptic in mediu de digerare cu cazeina de soia si incubat la temperatura corespunzatoare timp de 7 zile.

Certificare: Indicatorii biologici MesaStrip au trasabilitate pentru o colectie de culturi recunoscuta si sunt certificati pentru populatii cu valoarea D (pentru abur, abur la temperatura joasa, EO/caldura uscata, radiatii gamma) si valoare Z (pentru abur si caldura uscata).

MesaStrip pentru sterilizare cu abur
G. stearothermophilus
Incubare 7 zile la 55-60°CC
Populatie 106
Bucati/pachet 100
Cod comanda SGMS/6

MesaStrip pentru sterilizare cu Ethylene Oxide si sterilizare cu aer uscat
B. atrophaeus
Incubare 7 zile la 30 – 35°C
Populatie 106
Bucati/pachet 100
Cod comanda SGMG/6

Formular contact

CAPTCHA code 
Nu completati acest camp: