Indicatori chimici Clasa 5 – 4A Medical

4a medical

Indicatorii chimici de tip 5 sunt indicatori de verificare a ciclului de sterilizare, care confirma prezenta sau absenta unor parametri specifici de timp si temperatura in timpul unui ciclu.

Produsele fabricate de 4A Medical, sunt compuse din cele mai bune materii prime, inginerie inalta si manopera productiva.
4A Medical colaboreaza cu universitati de top din Turcia pentru a dezvolta produse noi.
Productia este verificata in mod regulat de departamentul de calitate si de institutiile independente de audit.
Prin urmare, 4A Medical este capabil sa-si satisfaca clientii prin calitatea produselor de ultima generatie.
4A Medical este o companie de incredere care furnizeaza consumabile medicale partenerilor sai care opereaza in peste 50 de tari.

Caracteristici produs:
  • Indicatorii chimici de tip 5 sunt indicatori de verificare a ciclului de sterilizare, care confirma prezenta sau absenta unor parametri specifici de timp si temperatura in timpul unui ciclu.
  • Produsele permit utilizatorului final sa identifice ambalajele incorecte, problemele de incarcare si defectiunile de sterilizare.
  • Indicatorii chimici 4A de tip 5 sunt proiectati sa functioneze pentru cicluri de sterilizare cu abur, la 121 °C si 134 °C.
  • Pe langa indicatorul chimic cu abur tip 5 standard, avem si un indicator chimic clasa 5 autoadeziv pe spate pentru o documentare mai ușoara.
  • Indicatorii de oxid de etilena sunt indicatori de clasa 5 utilizati in interiorul pungilor de sterilizare, in cadrul sterilizarii cu oxid de etilena.
  • Indicatorii cu plasma 4A sunt indicatori de clasa 5 utilizati in interiorul pungilor de sterilizare, in cadrul sterilizarii cu peroxid de hidrogen.

Formular contact

CAPTCHA code 
Nu completati acest camp: