LAMPA DE CAP HEINE MD 1000® F.O.CU PROIECTOR HK7000Descriere produs


LAMPA DE CAP HEINE MD 1000® F.O.CU PROIECTOR HK7000

Caracteristici:
Optica este compacta si de inalta tehnologie pentru iluminare omogena, exceptional de stralucitoare.
Cablu de fibra optica utra-usor, foarte flexibil lungime 3 m.
Inaltime si unghi de iluminare ajustabile printr-un singutr control.
Banda de cap foarte usoara, flexibila: Professional L. Ajustabila in inaltime si latime cu captuseala pentru frunte detasabila din piele moale.
Spot de lumina ajustabil cu maneta sterilizabila.
Poate fi combinata cu lupele binoculare de inalta rezolutie HEINE pentru amplificare de la 2x - 6x.
Poate fi prevazuta cu o camera CCD.
Surse de lumina: HK 7000, HK 7000D, proiector XENON 1000 F.O. Lungime cablu F.O.: 3 m. Adaptori disponibili pentru proiectoare de la alti producatori.
Proiector HK 7000D pentru aplicatii stomatologice prevazut cu un filtru de galben pentru reducerea spectrului albastru. Poate fi selectat pentru evitarea
intaririi premature a materialelor compozite.
50.000 lux lumina la iesire la 20 cm cu proiectorul HK 7000.

Optiuni de configurare:
MD 1000 F.O. este livrata optional cu lupe binoculare HR/HRP incluzand i-View LoupeBracket si protectia la stropire S-Guard (vezi setul MD 1000 F.O. /HR, HRP). Lupa binoculara este ajustabila complet pentru fiecare examinator si pentru fiecare axa de examinare.
Protectia la stropire HEINE S-Guard® - Ajustare rapida si simpla a lupelor binoculare in timp ce se afla pe cap multumita lui S-Guard cu protectie la stropire. Odata reglata, lupa binoculara va ramane intotdeauna in pozitia ideala. Pozitia fixata a lupelor binoculare pe protectia la stropire S-Guard si conexiunea rigida dintre banda de cap si suportii de nas asigura faptul ca lupele binoculare nu aluneca din pozitia in care au fost reglate. Suportii de nas ergonomici asigura deasemenea o pozitie comfortabila si sigura a lupei binoculare.
HEINE i-View® LoupeBracket - Lampa de cap si lupa binoculara pot fi miscate independent. Daca nu este necesara amplificare pe durata examinarii, lupa binoculara poate fi retrasa fara modificarea reglajului selectat anterior. Iluminarea ramane fixata pe punctul in care lumina este necesara. Mecanismul de ajustare sincronizat permite operarea simpla, cu o singura mana pentru repunerea lupei binoculare exact in aceiasi pozitie, adica raman toate reglajele selectate anterior. Posibilitate de a monta o maneta sterilizabila.
Aplicatie video - Ideala pentru invatamant, cercetare, educatia pacientului, istoria digitala a pacientului. Lampa de cap MD 1000 F.O. cu camera video A-Cam, A-Cam Processor si prime optice.