Melag Premium-Class - 18/23 litri

Melag

Expertiza si experienta Melag in proiectarea si productia sterilizatoarelor cu aburi din clasa B a dus la realizarea unei game de top, cu performante de neegalat si inovatoare - Premium-Class Evolution.

Seria de sterilizatoare Melag Premium-Class Evolution este varful de gama in domeniul sterilizatoarelor de capacitate mica. Designul modern, utilizarea usoara, capacitatea mare de incarcare si programele de sterilizare rapide il fac alegerea ideala pentru cabinete si clinici.

Caracteristici produs:
  • Camera de sterilizare are un volum mare (18/23 litri) si poate fi incarcata cu pana la 9 kg de instrumente. Dimensiunile camerei (diametru 25 cm, adancime 35/45 cm) si accesoriile de incarcare (suporti, tavi, cutii MELAstore) permit sterilizarea eficienta a unui numar mare si divers de instrumente.
  • Datorita tehnologiilor inglobate, sterilizatoarele Melag Premium-Evolution au programe de sterilizare foarte rapide. Programul universal dureaza aproximativ 30 de minute (inclusiv uscare), ceea ce permite maximizarea numarului de instrumente sterilizate.
  • Tehnologia inovatoare DRYtelligence® permite un proces inteligent de uscare, controlat automat prin intermediul unui senzor. Un algoritm special permite ca uscarea sa fie adaptata in functie de incarcatura. Astfel se asigura o uscare eficienta si foarte rapida.
  • Ecranul tactil de mari dimensiuni si sistemul de operare modern permit operarea intuitiva, evitarea erorilor si gasirea rapida a tuturor informatiilor. Seria Evolution are integrate functii de documentare a proceselor, aprobare si trasabilitate. De asemenea, pentru sporirea sigurantei si trasabilitatii, utilizatorii pot avea coduri PIN individuale.
  • Datorita sistemului de recirculare a apei, pentru instalarea sterilizatorului Premium-Class este nevoie doar de o priza.
Specificatii tehnice
Dimensiune exterioara
Latime: 460 mm
Inaltime: 500 mm
Adancime: 550/680 mm
Dimensiune camera
Diametru: 250 mm
Adancime: 350/450 mm
Capacitate camera 18/23 litri
Tehnologie sterilizare Abur


Formular contact

CAPTCHA code 
Nu completati acest camp: