Melag Pro-Class - 17/23 litri

Melag

Sterilizatoarele Melag Pro-Class sunt recunoscute la nivel global datorita fiabilitatii, usurintei in utilizare si programelor rapide.

Calitatea recunoscuta, fiabilitatea, programele rapide de sterilizare si volumele mari oferite au facut ca seria de sterilizatoare Pro-Class sa fie una dintre cele mai de succes din clasa ei.

Caracteristici produs:
  • Seria are o gama larga de programe eficiente si rapide. Puteți avea instrumentarul sterilizat si uscat chiar si în 20 de minute (Quick Program, instrumentar neimpachetat) sau 50 de minute (Programul Universal).
  • Camera de 17/23 litri are dimensiuni generoase (35/45cm adancime x 25cm diametru) pentru incărcarea unui numar mare de instrumente (pana la 5kg).
  • Panoul de operare este unul foarte intuitiv si simplu, avand doar 4 butoane. Astfel utilizarea este usoara, sigura si rapida.
  • Sterilizatoarele MELAG monitorizeaza toti parametri importanti printr-un microprocesor extrem de precis, pentru garantarea celor mai inalte standarde de siguranta si eficienta.
  • Puteti comanda o gama variata de accesorii (suporti, tsvi, cutii MELAstore) pentru a putea steriliza in mod optim un numar cat mai mare si divers de instrumente.
  • Datorita sistemului de recirculare a apei, pentru instalarea sterilizatorului Pro-Class este nevoie doar de o priza.
Specificatii tehnice
Dimensiune exterioara
Latime: 425 mm
Inaltime: 495 mm
Adancime: 620/740 mm
Dimensiune camera
Diametru: 250 mm
Adancime: 350/450 mm
Capacitate camera 17/23 litri
Tehnologie sterilizare Abur


Formular contact

CAPTCHA code 
Nu completati acest camp: