SET LUPE BINOCULARE HEINE HRP PE BANDA DE CAP - MARIRE 3,5X, 4X sau 6X

Variante disponibile:
MARIRE 3,5X CU 420MM DISTANTA DE LUCRU
MARIRE 4X CU 340MM DISTANTA DE LUCRU
MARIRE 6X CU 340MM DISTANTA DE LUCRU

Lupele binoculare HRP sunt recomandate pentru proceduri chirurgicale si dentare cu o complexitate mai mare, chirurgie vasculara, neurochirurghie, chirurgie ortopedica. Lupele binoculare HRP au fost create sa asigure un camp vizual mare si o adancime a campului cat mai buna, pentru fiecare tip de marire.

> Optica prismatica: Optica prismatica de cea mai inalta calitate este utilizata pentru a oferi o imagine cat mai clara si de o rezolutie foarte buna.
> Cea mai clara imagine in culori perfecte: Tehnologia multistrat reduce reflexele luminii cu pana la 0,3 , pentru transmiterea optima a luminii si confera o reproducere perfecta a culorii pentru imagini 3D optime.
> Design compact: Desi cu cat marirea este mai inalta , necesita un design cat mai complex, greutatea lupelor HRP a fost minimizata. Partea optica pentru lupele 3,5x si 4x cantareste doar 78g si partea optica pentru lupele de 6x cantareste doar 89 g. Montarea pe banda de cap este ideala pentru a elimina toate problemele de suport al greutatii , pentru acei utilizatori care nu sunt obisnuiti sa poarte ochelari
> Rezistente la praf si apa: Lupele sunt rezistente la zgarieturi si la apa conform IP65/IEC 60529 (2000) asigurand o dezinfectie usoara.
> Flexibilitate pentru ajustare precisa: Lupele binoculare HRP au partea optica ajustabila , pentru selectia exacta a distantei interpupilare ( PD). Lupele HRP pot fi précis ajustate pentru fiecare utilizator , folosind cele 5 combinatii posibile, pe banda de cap sau rame de ochelari ( cu adaptor unghiular).
> Camp vizual mare: Designul optic avansat asigura un camp vizual larg si o mare adancime a campului chiar si la marire inalta, evitand oboseala ochilor pe perioade lungi de utilizare.
> Marire 3,5x: Marirea de 3,5x face din lupele HRP un instrument ideal pentru proceduri chirurgicale, pastrand inca un camp vizual mare si o adancime buna a focalizarii. Distanta de lucru de 420mm este cea mai buna pentru operatii in care utilizatorul sta in picioare.
> Marire de 4.0x: Lupele cu marire de 4x asigura o marire suficienta pentru operatii din domeniul microghirurgiei, si aplicatiilor dentare, oferind totusi un camp visual mare, de 50mm. Distanta de lucru de 340mm este ideala pentru aplicatii in care utilizatorul luceraza din pozitia sezand.

CAPTCHA code 

Nu completati acest camp: