Teste Bowie & Dick

Pachete de unica folosita Bowie & Dick - 134° CDescriere produs


Bowie & Dick este un test foarte sensibil ce analizeaza permeabilitatea aburului.

Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick asigura securitate maxima in ceea ce priveste monitorizarea sterilizarii. Se poate aprecia usor corectitudinea evacuarii aerului precum si asigurarea cantitatii corespunzatoare a aburului (concentratie non-critica a gazelor inerte).
Cerneala indicatoare isi schimba culoarea din albastru deschis in roz atunci cand este expusa anumitor parametrii de sterilizare. Schimbarea culorii este completa si uniforma.
Numai sterilizatoarele care lucreaza corect vor putea trece testul Bowie & Dick.
Pachetul test de unica folosinta Bowie & Dick nu contine metale grele, nu are miros, nu are scurgeri si nu este vatamator.
Eticheta exterioara asigura identificarea: sterilizator si data.
Indicatorul exterior arata daca testul a fost deja utilizat.

Instructiuni de folosire:
1. Se plaseaza pachetul de testare orizontal in treimea de jos a camerei (exemplu: pe platforma inferioara a sistemului de incarcare sau in zona superioara scurgerii). Numai pachetul test Bowie & Dick trebuie plasat in camera.
2. Se porneste ciclul test Bowie & Dick la 134°C. Pachetul test de unica folosinta trebuie indepartat imediat la sfarsitul ciclului. Se indeparteaza hartia indicatoare si se examineaza rezultatul.
3. Pentru a citi rezultatul, se plaseaza hartia indicatoare pe o suprafata stralucitoare.
Nota: Nu se plaseaza hartia indicatoare in fata unei surse de lumina. Se compara zona exterioara a hartiei cu cea din centru. Evacuarea suficienta a aerului/gazelor inerte va arata o schimbare a culorii uniforme din albastru deschis in roz. Evacuarea insuficienta a aerului/gazelor inerte va conduce la o schimbare neuniforma a culorii, se vor observa pete albastre sau violet in centru, in comparatie cu zona exterioara roz a hartiei indicatoare. In acest caz, se repeta ciclul Bowie & Dick - daca diagnosticul se confirma, trebuie oprit aparatul si chemat producatorul pentru reparatii/intretinere.
4. Pentru documentare, se pastreaza hartia folosita pentru test la loc intunecos.

Produsul are marcaj CE.
Pentru informatii detaliate si comenzi , va invitam sa ne contactati.